Welkom bij Angstel Goud

Altijd de hoogste goudprijs!

Sloopgoud krijgt de echte waarde bij goud opkopen

Goudinkoper AngstelGoud betaalt de juiste waarde bij de inkoop van goud. De waardebepaling van goud gebeurt bij ons op een bijzonder eerlijke wijze. Zowel voor recent goud als voor oud goud en sloopgoud gebruiken wij de klassieke manier en de moderne XRF-analyse. Ons bedrijf ligt in Nieuwersluis tussen Amsterdam en Utrecht en is goed bereikbaar. U bereikt ons snel en u behaalt een betere goudprijs bij AngstelGoud.

Onze goudprijs is vrij in te zien

Goud verkopen vraagt voorbereiding. Met betrekking tot de opbrengst van sloopgoud bij AngstelGoud komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Op Inkoop wordt de biedprijs voor goud dagelijks bijgewerkt. Zo berekent u zelf vooraf waar u op kunt rekenen bij inbreng van:

  • Gouden sieraden
  • Gouden munten
  • Oud goud

Wij geven wat goud waard is. Dat u direct en contant geld aan de balie ontvangt, is de garantie die AngstelGoud geeft bij de inkoop van waardevolle voorwerpen die te boek staan als sloopgoud.

Goud opkopen zoals het hoort

Eerlijke inkoop en afhandeling van goud is de specialisatie van AngstelGoud. Ingekocht sloopgoud moet een juist traject volgen naar de volgende bewerkingsfase. Dat is bij ons in orde: ons netwerk bevat erkende smelterijen over de hele wereld. AngstelGoud heeft tevreden klanten en tevreden afnemers op de internationale goudmarkt en dat willen we graag zo houden. Voor u betekent dit een opbrengstwaarde bij goud verkopen die klopt.

U neemt contact met AngstelGoud op voor informatie en kunt zonder afspraak langskomen om te ontdekken dat uw goud echt waardevol is. Kijkt u zelf hoe goud verkopen in zijn werk gaat.