Welkom bij Angstel Goud

Altijd de hoogste goudprijs!

 1. Wat wordt bedoeld met Netto prijzen?

  Veel inkopers van goud en zilver adverteren met de Hoogste goudprijs per gram, zij hanteren echter een aftrek van bv 1 euro per gram indien de aangeboden hoeveelheid minder is dan 50 of 75 gram. Bij Angstelgoud zijn de prijzen Netto ! U ontvangt de prijs die u op de website ziet vanaf de allereerste gram.

 2. Is het een probleem als sieraden/juwelen kapot, niet compleet of beschadigd zijn en beinvloed dat de waarde?

  Nee, het maakt werkelijk niets uit in welke staat het sieraad verkeerd. De enige waarde die sieraden/juwelen bezitten is de goud waarde. Wanneer wij het goud aan de smelter aanbieden moeten we alle stenen etc eruit halen(slopen)Vandaar ook de term sloopgoud hetgeen niets, maar dan ook niets aan de waarde van het goud verandert.

 3. Is buitenlands goud meer of minder waard dan Nederlands goud?

  Het enige dat goud zijn waarde geeft is de hoeveelheid puur, zuiver goud in het sieraad/legering. Deze wordt aangegeven in karaat of duizendsten. In Nederland mag men bij de Waarborg een stempel/keurteken zetten in het sieraad. We kunnen er dan ook van uit gaan dat wanneer iets een 14 karaats keurteken heeft het ook 14 karaat is. Bij buitenlands goud is die zekerheid er niet altijd. Het kan bijvoorbeeld 13,5 karaat zijn of zelfs 14,5 karaat, afhankelijk van de legering. Door te toetsen of een XRF-Analyse komen we erachter hoeveel karaat iets is en weten we de prijs. Het maakt dus niet uit waar het vandaan komt, het gehalte goud (karaat)bepaald de opbrengst.

 4. Kan ik ook een specificatie krijgen van datgene Angstelgoud van mij inkoopt?

  Ja, dat is geen enkel probleem. We kunnen dat alleen niet direkt voor u klaar hebben. We vragen u dan ook uw adres of email adres achter te laten, zodat we dit netjes op een later tijdstip voor u kunnen verzorgen. U kunt dan later nog eens terug kijken wat u daadwerkelijk heeft verkocht en wat het heeft opgebracht.

 5. Wanneer ik langskom en Angstelgoud doet me een aanbod mag ik er dan ook nog even over nadenken en later terugkomen ?

  We willen uitsluitend en alleen tevreden gezichten zien. Het is best mogelijk dat u aan iets meer waarde hecht dan de goudwaarde, of dat u verder wilt kijken of het elders meer opbrengt. Houdt u er alleen rekenig mee dat de goudprijzen dagprijzen zijn, dus ook onze prijzen verschillen van dag tot dag.