Welkom bij Angstel Goud

Altijd de hoogste goudprijs!

AngstelGoud is als profesioneel goud- en zilverinkoper in staat om uw waardevolle spullen nauwkeurig te analyseren door middel van XRF-Analyse.

Hierdoor kunnen we zeer nauwkeurig het goud en zilvergehalte bepalen van hetgeen u aanbiedt, wat doorgaans weer in een hogere opbrengst van de ingebrachte goederen resulteert.

AngstelGoud is tevens importeur/dealer van de Xenemetrix productlijn.
Xenemetrix Is een leidende ontwerper, fabrikant en de marketer van systemen voor energie-dispersieve röntgen fluorescentie (EDXRF). Xenemetrix biedt kwaliteit en kosten effectieve antwoorden op analytische uitdagingen door gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen met innovatieve technologie.
Het Xenemetrix hoofd kantoor zich bevindt in Israël in de plaats Migdal Haemek, gelegen in noord Israel in het Israëlische Silicon Valley.

Voor informatie omtrent gebruiksmogelijkheden, brochures en leveringsprogramma kunt u contact opnemen met AngstelGoud. 

Röntgenfluorescentie spectrometrie of XRF : Een niet-destructieve analyse waarbij het monster (vast of vloeibaar) wordt bestraald met harde röntgenstraling en dan bij langere golflengte röntgenstraling uitzendt die karakteristiek is voor de elementen die in het monster zitten.