Welkom bij Angstel Goud

Altijd de hoogste goudprijs!

De goudprijs per gram die uw goud verdient

Bij goud inwisselen wilt u de juiste waarde voor uw goud hebben. AngstelGoud is de inkoper van goud die gegarandeerd de correcte goudprijs per gram hanteert. Zowel via de klassieke manier als via de moderne XRF-analyse bepalen wij het goudgehalte van uw inbreng. De eerlijke en persoonlijk benadering van AngstelGoud bestaat uit het feit dat u hier zelf bijstaat: wij werken niet achter gesloten deuren. Bij de verkoop van uw goud ontvangt u direct de echte waarde contant bij onze balie.

De zilverprijs en goudprijs staan vast

Bij zilver en goud inwisselen krijgt u graag wat het werkelijk waard is. Terecht, want het gaat om waardevolle voorwerpen. AngstelGoud biedt de officiële zilverprijs en goudprijs per gram, wat in de praktijk betekent dat zilver en goud inwisselen twee tevreden partijen kent. U krijgt een goede prijs voor onder andere:

  • Gouden tientje
  • Krugerrand
  • Gouden sieraden

In AngstelGoud treft u een oprechte partner bij goud verkopen. Neemt u contact op met AngstelGoud voor verdere informatie over wat u aan goud wilt verkopen. Bij ons kunt u zonder afspraak de waarde van uw zilver en goud laten bepalen. 

Gouden sieraden blijven waardevol

Groot voordeel van handelen met goudinkoper AngstelGoud is de zekerheid van de juiste goudprijs per gram. Wij gebruiken de officiële biedprijs voor de koers van:

  • Fijngoud per kilo
  • Zilver per kilo

Deze internationale biedprijs wordt dagelijks geüpdatet en geldt voor oud goud, sloopgoud en gouden munten. Bij AngstelGoud bent u verzekerd van de optimale opbrengst bij goud verkopen.

Hier ziet u welke prijs wij bij 14 karaat goud hanteren.