Welkom bij Angstel Goud

Altijd de hoogste goudprijs!

Goud inwisselen tegen contant geld

Bijna iedereen heeft wel wat oud goud in de vorm van gouden sieraden of munten. Bij AngstelGoud kunt u dit goud inwisselen tegen contant geld. Aan de hand van de actuele goudprijs op Inkoop berekent u zelf al hoeveel geld u bij ons direct en contant aan de balie ontvangt.

Goud inwisselen, de mogelijkheden

Er zijn veel juweliers waar u uw goud kunt inwisselen tegen waardebonnen om weer nieuwe juwelen of sieraden te kopen. Ervaringen van klanten van ons zeggen dat dit de meest ongunstige manier is om van oude gouden sieraden af te komen. AngstelGoud raadt dan ook aan oud goud inwisselen bij ons te doen voor contant geld en tegen een vooraf vastgestelde goudprijs. Met contant geld kunt u immers een korting bedingen of elders nieuwe sieraden kopen.

Goud is geld, geld is goud

De tijd dat met goud en zilver werd betaald is inmiddels voorbij. Dit neemt niet weg dat goud nog steeds als geld beschouwt wordt. Omdat AngstelGoud veel oud goud, sloopgoud, oude juwelen en munten inkoopt kunnen wij de prijzen op de internationale goudmarkt vooraf aan u voorleggen. Het voordeel voor u als verkoper is dat we geen trucs hoeven uit te halen om uw goederen af te waarderen en minder geld hoeven uit te betalen. Gelukkig is goud niet, zoals levensmiddelen, aan bederf onderhevig. U ontvangt bij goud inwisselen bij AngstelGoud de juiste goudprijs per gram direct contant in geld uitbetaald.

Berekent u zelf hoeveel contant geld oud goud opbrengt.