Welkom bij Angstel Goud

Altijd de hoogste goudprijs!

Oud goud kent een goede goudprijs

AngstelGoud is de inkoper van goud in de Randstad die oud goud op de juiste waarde weet te schatten. Eerlijkheid houdt dit bedrijf al jaren op de been in binnen- en buitenland. Wij durven te garanderen dat u bij goud inruilen ook voor oude gouden sieraden en sloopgoud de meest recente goudprijs per gram krijgt. De dagprijs verschilt, maar de richtprijs berekenen doet u zelf op de pagina Inkoop. U bepaalt de prijs en AngstelGoud betaalt de prijs.

Inkoop van goud vraagt om wederzijds vertrouwen

"Wij garanderen de juiste waarde bij goud opkopen. Deze stelling onderschrijft AngstelGoud met het open en eerlijk vaststellen van de goudprijs per gram. Naast de klassieke manier van bepaling van het goudgehalte gebruiken wij de moderne XRF-analyse. Dit is de basis voor oprechte waardering van:

  • Gouden sieraden
  • Beschadigd goud
  • Ongewenst goud

De echte goudprijs voor oud goud vindt u bij AngstelGoud. 

De beste goudprijs per gram in de Randstad

AngstelGoud ligt tussen Amsterdam en Utrecht op een goed en snel bereikbaar punt. Dit voordeel voegt u toe aan het voordeel van de hoogste prijs halen voor oud goud. Gebruikmaken van AngstelGoud betekent gebruikmaken van een erkende inkoper van goud. Wij hebben wereldwijd contacten met smelterijen die als vertrouwd bekendstaan. Wij willen niet minder en u verdient niet minder. Contact met AngstelGoud opnemen is de beste manier om te zien wat u wel verdient. Na het inwinnen van informatie kunt zonder afspraak langskomen. Persoonlijk contact is de eerste stap naar de juiste prijs voor oud goud. U zult zien: voor AngstelGoud wordt goud nooit oud.

Rekent u zelf uit op welke goudprijs u aanspraak kunt maken.