Welkom bij Angstel Goud

Altijd de hoogste goudprijs!

Inkoop goud in Amsterdam vaak te laag beloont

Reacties van onze klanten ontvangen wij vaak met verbijstering. Waar men in Amsterdam 200 of 300 euro ontvangt kan men bij ons rekenen op het dubbele. Goud verkopen zoals oud goud of sloopgoud is een niet alledaagse bezigheid. U als verkopende partij zal dan ook snel overrompeld zijn van opmerkingen als:

  • dit is geen 14 karaat
  • dit juweel is kapot of ouderwets

Kortom, allemaal manieren bij de inkoop van goud in Amsterdam om de goudprijs per gram onderuit te halen. De beste methode is te vragen wat men bijvoorbeeld voor een Krugerrand munt van 1 ounce betaalt en dit te vergelijken op de verschillende websites. Het verschil daarop geldt ook voor uw oude sieraden en juwelen.

 

Goud inkopen is een vak

De inkoop van goud is een vak apart. Het is niet alleen het inkopen tegen de juiste goudprijs maar nog veel belangrijker is het ingekochte goud weer op de internationale goudmarkt te verkopen. AngstelGoud beschikt over goede contacten wereldwijd met erkende smelterijen. Omdat we een betrouwbare partner zijn voor deze bedrijven kunnen we op voorhand ons sloopgoud, oud goud al verkopen en hoge prijzen garanderen. .

Vanuit Amsterdam naar AngstelGoud

De route naar AngstelGoud vanuit Amsterdam is snel en eenvoudig. AngstelGoud is gevestigd tussen de afslag Vinkeveen en Breukelen op nog 5 minuten vanaf de snelweg A2. De afstand Amsterdam Centrum tot AngstelGoud is maximaal 25 km. Dit is dan ook de afstand tot een eerlijke en goed gewaardeerde prijs bij inkoop van goud uit Amsterdam.

Kijkt u zelf wat de goudprijs momenteel is.