Welkom bij Angstel Goud

Altijd de hoogste goudprijs!

Goud verkopen in de Randstad

Centraal gelegen in de Randstad is inkoper van goud AngstelGoud. Hier kunt u goud verkopen tegen een opmerkelijk goede prijs. De aantrekkelijke goudprijs die wij bieden is te danken aan onze eerlijke en persoonlijk benadering ten aanzien van klanten. Ingebracht goud wordt direct op waarde geschat. U krijgt bij goud inwisselen de opbrengst direct contant bij onze balie uitgekeerd. AngstelGoud weet wat uw goud waard is.

Een goede goudprijs voor goede gouden voorwerpen

Goud verkopen gebeurt vaak niet zomaar. Wij beseffen heel goed dat u de correcte waarde voor uw duurzame spullen wilt hebben. AngstelGoud keurt goud waar u bijstaat, zowel via de klassieke methode als via de XRF-analyse. Zo wordt het juiste goudgehalte bepaald. Dit betekent een aantrekkelijk bedrag voor onder andere:

  • Gouden sieraden
  • Oud goud
  • Sloopgoud

AngstelGoud biedt meer bij goud verkopen. Contact opnemen met AngstelGoud is de eerste stap om de echte waarde te bepalen van wat u in huis heeft. Na overleg over uw mogelijk waardevolle objecten kunt u zonder afspraak bij ons langskomen.

Oud goud zakt niet in prijs

Er bestaan bijzonder veel trucs om de waarde van gouden sieraden en gouden munten lager dan de reële goudprijs te laten lijken. Wij zeggen "Trapt u daar niet in", en bij AngstelGoud trapt u daar zeker niet in. U heeft recht op de actuele biedprijs van goud en bij ons krijgt u die. Ons voordeel is het vertrouwen dat klanten in ons hebben en houden. Goud verkopen aan AngstelGoud is lucratief voor iedereen.

Hier ziet u hoe onze benadering bij de inkoop van goud