Welkom bij Angstel Goud

Altijd de hoogste goudprijs!

Directe inkoop goud tegen de juiste goudprijs

De waarde van gouden sieraden is doorgaans een optelsom van de officiële goudprijs per gram en een flink stuk persoonlijke sentimentele waarde. Bij AngstelGoud leidt de inkoop van goud niet tot de teleurstelling dat deze sentimentele waarde geheel teniet wordt gedaan. U krijgt bij ons waar voor uw goud.

Oud goud is goud met een verhaal

Oud goud is goud met een verhaal. Het inwisselen van gouden sieraden gaat gepaard met het oproepen van herinneringen. AngstelGoud zorgt dat u bij de inkoop van goud de beste prijs krijgt voor onder andere:

  • Ongewenste gouden sieraden
  • Tandengoud
  • Beschadigde gouden sieraden.

Ook oud goud in andere vormen is welkom. Voor gouden munten geldt ook dat de inkoop van goud door AngstelGoud gebaseerd is op de laatst bijgewerkte biedprijs. Gouden sieraden en andere gouden voorwerpen leveren bij ons meer op dan elders. U merkt zelf dat goud in de vorm van sieraden en juwelen niets aan waarde inboet . AngstelGoud biedt wat goud echt waard is. "

Zuivere bepaling van de goudwaarde

Bepaling van het goudgehalte bij de inkoop van goud doet AngstelGoud via de XRF-analyse. Via deze methode wordt onmiskenbaar vastgesteld wat de werkelijke waarde van uw inbreng is. Gevolg is dat wij u bieden wat uw goud werkelijk waard is. Uw goud laten taxeren bij Angstelgoud betekent inkoop van goud tussen Amsterdam en Utrecht bij een vertrouwd adres. Neemt u contact met AngstelGoud op om te zien wat de echte waarde is van wat u in huis heeft.

Hier ziet u wat de goudprijs momenteel is.