Welkom bij Angstel Goud

Altijd de hoogste goudprijs!

Goud inkoop van Krugerrand en tientje tegen topprijzen

Gouden munten zoals de Krugerrand of gouden tientjes worden bij bedrijven die zich specialiseren in goud inkoop vaak zwaar ondergewaardeerd.
Deze munten hebben doordat het gehalte goud wereldwijd bekend is een extra waarde als belegging, AngstelGoud weet dit wel op waarde in te schatten.

14 karaat goud blijft 14 karaat

Wanneer u uw goud wilt inwisselen voor contant geld is het belangrijk dat u ook de prijs krijgt uitbetaald die hoort bij hetgeen u inwisselt. Er is veel 14 en 18 karaat goud in omloop zonder de wettelijke keurtekens.

Goud inkoop van dit goud wordt bij AngstelGoud niet afgewaardeerd maar gewoon als 14 of 18 karaat goud uitbetaald tegen de daarbij behorende goudprijs per gram. Dit doen we ook met gouden munten waarvan de meest verhandelde bij ons bekend zijn met de daarbij behorende goudprijs per gram.

Haal het maximale uit uw inbreng

Een kleine zoektocht op internet of belronde en u weet wat er betaald wordt voor de gangbare gouden munten zoals de Krugerrand of het gouden tientje. AngstelGoud is inkoper van de meest verhandelde munten tegen de dagelijkse actuele inkoopprijs. Een kleine vergelijking toont aan dat met betrekking tot de goud inkoop, u uiteindelijk beter af bent bij ons en het snel de moeite waard is om vanuit Amsterdam of Utrecht naar ons toe te rijden. Kijkt u zelf wat de goudprijs momenteel is.