Welkom bij Angstel Goud

Altijd de hoogste goudprijs!

Zilver bestek is de prijs meer dan waard

Al van oudsher wordt zilver gebruikt als betaalmiddel. Angstelgoud schat bij de waardering van zilver bestek naast het zilvergehalte ook de staat en het uiterlijk in. Antiek zilver is waardevol. Zilveren couverts dragen veelal een rijke historie mee. Dat is te zien aan benamingen:

  • Haags lofje
  • Puntfilet
  • Hollands glad

Het vaststellen van de prijs van zilver bestek bij Angstelgoud kenmerkt zich door betrouwbaarheid. Wij analyseren zilver via XRF (Röntgenfluorescentie spectrometrie). Uw zilver bestek ondergaat de 100% veilige behandeling met röntgenstralen. Het zilvergehalte wordt zo volledig objectief vastgesteld. De waarde wordt bepaald tegen de zilverprijs van vandaag en vertrouwelijk aan u meegedeeld. Wij hanteren bij zilver inkopen netto prijzen: Angstelgoud kent geen strijkstok.

Zilver kopen zoals het u uitkomt

Bij het aanbieden van zilver bestek maken wij het u makkelijk. Persoonlijk contact vermijdt misverstanden en geeft de mogelijkheid elkaar recht in de ogen te kijken. Neemt u contact met Angstelgoud op voor kennismaking en voor nadere informatie. Onze ligging aan de A2 maakt ons goed bereikbaar. Angstelgoud is het adres voor zilver kopen tussen Amsterdam en Utrecht. Uw zilver bestek krijgt wat het verdient.

Kijkt u zelf wat wij onder zilver kopen verstaan.