Welkom bij Angstel Goud

Altijd de hoogste goudprijs!

Inkoop van zilver met cash uitbetaling

U heeft meer waardevolle spullen in huis dan u denkt. Anders gezegd: uw zilver is meer waard dan u denkt. Inkoop van zilver door Angstelgoud betekent dat op eerlijke, persoonlijke basis de waarde van zilver wordt vastgesteld. Wij kopen producten in zoals:

  • Zilveren sieraden
  • Zilveren bestek
  • Zilveren kandelaars

Angstelgoud ziet graag tevreden klanten, zowel bij inkoop van zilver als bij verkoop van zilver. Wij beseffen dat zilveren voorwerpen meestal gebruiksvoorwerpen zijn. Ringen van zilver zijn gedragen en zilveren couverts zijn gebruikt. Dat is geen probleem bij de waardering. Het vaststellen van het zilvergehalte gebeurt met röntgenstralen. Deze methode is zeer nauwkeurig en geeft de waarde per gram aan. U staat versteld van de waarde van uw zilveren voorwerpen.

De actuele zilverprijs voor sieraden, munten en voorwerpen

Afstand doen van zilveren voorwerpen roept natuurlijk vragen op. Doorgaans kleven herinneringen en emoties aan zilveren sieraden. Daarnaast komt de vraag boven of u elders meer kunt krijgen. Wat dat betreft komt Angstelgoud u bij de inkoop van zilver tegemoet. Wij taxeren uw inbreng vrijblijvend. Dat doen wij omdat wij uitgaan van onze sterke positie wegens het hanteren van netto prijzen bij de inkoop van zilver. U krijgt de actuele zilverprijs zonder minimum inbreng. Neemt u contact met Angstelgoud op om te vragen wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zien u graag komen en wij zien u graag terugkomen.

Kijk u naar de actuele zilverprijs waarop wij de inkoopsprijs baseren